Петко Ганев
Музика
Теория на музиката
Солфеж
Здравейте! Аз съм Петко Ганев - композитор и педагог. Завършил съм НМА "Проф. Панчо Владигеров", гр. София (2015 г.) със специалност Композиция в класа на проф. Филип Павлов. В момента съм редовен докторант на същото място със същата специалност. Притежавам сертификати от курсове за работа с виртуални студийни технологии (VST), тонрежисура и др. Преподавам като щатен учител (от 2016 г.) по музикалнотеоретични дисциплини, някои от които са Хармония, Полифония, Музикален анализ, Теория на музиката и др. Бих могъл да бъда полезен по гореизброените предмети, а също така и по Солфеж, Инструментознание, Оркестрация, Аранжиране, Композиция, Дигитален нотопис (Sibelius/Finale/MuseScore) и др. Подходът ми е интивидуален и приспособим, както за любители, така и за професионалисти без значение от възрастта им. Целевото ниво и приоритет на постиженията са обвързани с личните изисквания на учениците. Изготвям допълнителни дигитални презентации, улесняващи усвояемостта и разбирането на конкретен материал по съответните дисциплини. Често предлагам достъп до личната си виртуална библиотека, съдържаща ценни образователни материали, част от които са създадени от мен. Методиката ми е съобразена с национални, европейски и световни стандарти за музикално обучение, а също така изпитана успешно и многократно в реална среда. Изготвям и/или предоставям всички домашни работи и допълнителни задания напълно безплатно. Упражненията в онлайн стаята за обучение се реализират в платформата на Научи.бг, използвайки допълнително и професионален нотописен софтуер, който учениците/студентите не е необходимо да притежават. В края на всеки урок предоставям решените задачи в графичен формат (*.jpeg). Готов съм да откликна на всички специфични образователни потребности, предлагайки възможност за съставяне на дългосрочен конспект за методическо обучение (от 1 до 6 месеца и пр.) по конкретен предмет/прадмети, по които преподавам, гарантирайки резултати при неговото периодично и стриктно спазване (курс). Отправям и насоки, свързани с курсови/дипломни работи по музикално-практически или музикално-теоретични специалности във висши учебни заведения (за страната и чужбина).
Научи повече
Павлин Гаджалов
Графичен дизайн
графичен дизайн
photoshop
Здравейте, казвам се Павлин Гаджалов и мога да ви помогна да научите Photoshop и да развиете дизайнерските си умения. Завършил съм бакалавър и магистратура в НБУ, със специалности свързани с 2D и 3D дизайна, а сега работя като Art Director за сайтовете: ozone.bg, pulsar.bg, baby.bg и други. При мен ще получите ясни и методични уроци, съобразени с нивото, на което се намирате и спрямо целите, които гоните. Освен теоретични познания, ще ви давам примери и от професионалната ми практика и ще работим заедно, за да може да вдигнете нивото си възможно най-бързо. Може да обсъдим и въпроси свързани с професионалното развитие в тази сфера и какво е важно за изграждането на портфолио, което да има потенциала да ви спечели работа като дизайнер. В календара може да видите кога имам свободни часове и да запазите своя такъв, в удобно за вас време.
Научи повече
Maria Georgieva
Английски
деца ученици възрастни
Здравейте, Казвам се Мария Георгиева и съм завършила Англиска филология, преподавател по английски език съм , имам опит в преподаването на всякакви възрастови групи повече от 11 години. Ще се радвам на интерес от Ваша страна, за да участваме заедно в приятни и интересни уроци. Вие избирате какви умения искате да придобиете или подобрите - четене , писане, говорене. Предоставям подробни учебни материали , като учебници или учебни тетрадки, както и учебни материали за съответното ниво, разработени от мен. Започваме с тест за определяне на нивото на владеене на езика. Часовете могат да бъдат само граматика, граматика и лексика или разговорни уроци, можем да обсъждаме и по специфични теми като английски езек в хотелиерството, ресторантьорството и др. Ще бъда много щастлива да изберете мен за Ваш бъдещ учител и помощник в изучаването на езика. Както гласи поговорката - учителят отваря вратата, но вие сами решавате дали да влезете през нея. Очаквам Ви! :)
Научи повече
Женина Динева
детски учител
начален учител
Здравейте! Казвам се Женина и работя с деца от предучилищна и начална училищна възраст и изборът ми на тази професия не е никак случаен! За мен е огромно удоволствие и чест да бъда тяхната искра, която би запалила любопитството им и желанието за знания. Всяко едно дете е необятна вселена от интереси и мечти и моята работа е първото стъпало към сбъдването им. Предлагам предучилищна подготовка по следните направления: български език и литература, математика и околен свят. С учениците от първи до четвърти клас работим по български език и литература, математика, човекът и обществото, човекът и природата и компютърно моделиране. Подготвям и ученици за НВО след четвърти клас. Изгледайте и моето видеопредставяне, за да разберете малко повече за мен и ако съм Вашият човек, графикът ми е гъвкав, за да можете да изберете най-удобния за Вас ден и час. До нови срещи!
Научи повече
Елица Йоневска
Английски
английски
туризъм
Здравейте! Казвам се Елица Йоневска и от седем години съм действащ преподавател по английски език в прогимназиален и гимназиален етап в паралелки с интензивно изучаване на английски език и от две години по специалност Туризъм в паралелки с професионално направление. Гордея се с постиженията на моите учници – отлични резултати на ДЗИ и НВО, с участията им в областни, национални и международни състезания. От тази учебна година моето училище е член на Асоциация на Кеймбридж училищата в България, на което съм координатор и съм щастлива, че три от децата ни са класирани на национално ниво с максимален брой точки от общо 4400 ученици. Освен преподавател, съм и щастлив родител на третокласник. От позицията на учител и родител, то разбирам, че предизвикателствата към децата ни днес са огромни. Вярвам, че индивидуалният, диференциран и професионален подход, търпението и обичта към всяко дете е в основата на доброто образование и лична мотивация! Първият ни урок ще бъде опознавателен, за да се прецени нивото на езиковите възможности на детето, да се отчетат пропуските в знанията (ако има такива), да се надграждат силните езикови компетенции и да се изработи график приемлив и за двете страни. Ще съдействам и за разбирането на туристическия бранш, което е подходящ урок за ученици в паралелки със специалности Туризъм, Хотелиерство, Ресторантьорство, Кетъринг, Селски туризъм и др. Ситуацията с пандемията наложи бързо реорганизиране на учебния процес и използването на повече интерактивни методи в преподаването. За това, когато се случват неочаквани неща, то ние трябва да знаем как да ги превърнем във възможности, да си поставяме цели и да ги постигаме! I believe that teacher must teach from heart, not only from books and.......... "Опознай Родината, за да я обикнеш!" - Алеко Константинов
Научи повече
Анжела Георгиева
Български
български език литература матура нво 7 клас 12 клас кандидатстване подготовка уроци учител
В българския език и литература се крие красота, която аз ще ти придам. Специализирала съм се в подготовка на ученици за НВО и ДЗИ. Също така водя поддържащи уроци и подготвям за състезания и олимпиади. Уроците с мен се отличават с индивидуален подход. За всеки свой ученик изготвям план за работа, който е съобразен с индивидуалните му нужди и образователни специфики. За мен е важно учениците ми да мислят, а не само да заучават информация. Затова на първо място поставям мотивацията и осъзнатото учене. Завършила съм Педагогика на обучението по български език и китайски език и Културноисторическа славистика със сръбски език. Всяка година участвам в конференции, семирани и курсове, с които да надграждам знанията си и да подобрявам техниките си на преподаване. Имам нужната компетенция и опит, за да ти помогна за отличното представяне. Заедно с мен ще получиш необходимата информация, ще запълниш пропуските и ще надградиш знанията. Подготвителни уроци - 4 клас, 7 клас, 10 клас, 12 клас (препоръчвам времетраене 90мин.) Поддържащи уроци - всички останали (препоръчвам времетраене 45мин.) Подтоговка за състезания - всички класове
Научи повече
Артем Чуканов
Английски
руски език
английски език
Привет! Казвам се Артем. Нека направим ученето на езици лесно и забавно! С над 3 години опит в сферата на частните уроци, помогнах на десетки ученици да успеят да изучат английски и руски език. Преподавам на своите ученици, от деца в началното училище до възрастни хора, използвайки книги, онлайн материали и внимателно изработени презентации. Моите езикови курсове са написани с два основни елемента – безусловна любов към учебния процес и голяма страст да споделя знанията си с други като теб! Имам бакалавърска степен по Журналистика и Масова Комуникация. Завършил съм и две допълнителни специалности – “Кинознание” и “Съвременни езици и култури” с концентрация на български език и култура. След завършване на висшето си образование през 2019 година, обмислих възможността да преподавам, подтикнат от желанието си да се срещам с нови хора и да обменям знания с тях. Що се отнася до опита ми с езиците, той започва от гимназиалните ми години. Мразех граматиката! Винаги ми се струваше толкова сложно и за съжаление, никой от учителите ми не успя да ми предаде любов към изучаването на езици. Винаги ставаше въпрос за изпълнение на задачи, добри оценки и “зубрене” на информация. Когато бях на 14 години, посетих първия си частен урок с преподавателка по английски език. Тя ми помогна да открия красивия свят на езиците чрез различни творчески методи за обучение и нейното прекрасно чувство за хумор. Нейните уроци ми дадоха солидна основа и спомогнаха за изграждането на мои методи на преподаване.
Научи повече
Иванина Паскалева
Английски
TEFL Certified English Tutor full of energy and passion for teaching.
It is a great pleasure meeting you. I hold TEFL and TESOL certificates and a Master`s degree in Linguistics and Translation/ English teacher. I have been teaching adult learners and junior students online and offline ranging in age from three to seventy-five. I have four years of business experience and a passionate interest in teaching business English, general spoken English and English for travelling as well. I love preparing my students for certificates as well as job interviews and making presentations. I am capable of helping learners to improve their listening skills and to boost their speaking abilities. I love assisting my students in solidifying their grammar and enhancing their pronunciation. During my classes, I provide a clear explanation of the learning objectives, various interactive activities and real-life scenarios. I always explain the core learning points of the material and constantly check my students` comprehension. I always try to establish great interaction, excellent rapport and to create long-lasting memories for my students. I do my best to make my class fun and enjoyable place where the learning process is interesting and innovative. I provide constructive feedback where I point out any single mistake the learner has made during the class and maintain a positive learning environment. I sincerely aim to enhance students` English abilities and help learners to produce their language at a higher level. I believe that I am kind, courteous, reliable, trustworthy, patient and a first-rate people person. I have access to various accredited teaching materials from which my students can benefit and progress considerably and significantly. Come and book your first lesson with me. You will not regret it! === Здравейте на всички! За мен е голямо удоволствие да се запознаем. Притежавам сертификати TEFL и TESOL и Магистърска степен - Лингвистика и превод / Учител по Английски език. Преподавам предимно за международни компании, както на деца, така и на възрастни (''iTutorGroup'' на учащи се от Китай и Япония; ''HiTutor'' на ученици от Тайван; ''Skyeng'' работя с руснаци и украинци, ''Preply'', където обучавам ученици от Македония). Много бих се радвала да преподавам на българи-мои сънародници. Подготвям учащи по бизнес Аглийски, интервюта за работа, изработка на презентации, разговорен Английски, Английски необходим при пътуване или миграция, както и за сертификати CAE, IELTS, FCE, TOEFL и TOEIC. Подготвям учащи по бизнес Аглийски, интервюта за работа, изработка на презентации, разговорен Английски, Английски необходим при пътуване или миграция, както и за сертификати CAE, IELTS, FCE, TOEFL и TOEIC. Имам достъп до различни акредитирани учебни материали, от които моите ученици могат да се възползват и да напреднат значително.
Научи повече
Димитър Ташков
Физика
Човекът и природата
Работилница за гении! https://www.youtube.com/watch?v=1Mi81hQCxPc Умения за общуване. Бизнес комуникации, Английски език, Развитие на ума, Техники за бързо помнене, Физика, астрономия, Изготвяне на есета, курсови и дипломни работи Социални умения, Инициативност, предприемачество, емоционална интелигентност, Електротехника и енергетика, Маркетинг и PR, Мотивация на себе си, Мениджмънт - управление на себе си, на времето и на другите, Решаване на проблеми, Свят и личност, Човекът и природата, --- Здравейте! Името ми е Димитър, по фамилия Ташков. Към днешна дата съм правоспособен „учител по физика и астрономия“ - специализант към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ по Национална програма "Мотивирани учители" на Министерството на образованието и науката., https://www.mon.bg/bg/100828 Накратко, по професия съм електроинженер, с допълнителни квалификации: английски език (ИЧС София и НТС Пловдив), професионално и бизнес развитие (Open Business School – Лондон и Нов български университет, София) и магистър по фирмен мениджмънт (инициативност и предприемачество) От 1993 до 2010 г. – след 2-годишно обучение към Open Business School, Лондон http://business-school.open.ac.uk - бях преподавател на свободна практика (обучителна програма, сходна с предметите „Инициативност и предприемачество“, „Човекът и обществото“, „Човекът и природата“) в Нов Български университет, Свободен факултет на Техн. университет Пловдив и много други. Провеждал съм младежки, студентски и фирмени обучения на млади хора по инициативност и предприемачество, икономика, мотивация и емоционална интелигентност и развитие на уменията за общуване. Интересите ми към човека и света ме мотивираха в свободното ми време да се самообразовам по физика, астрономия и приложна психология. Практикувал съм над 17 различни професии  Бях и музикант - китара и устна хармоника. Издавал съм две списания в Пловдив - Promo Market Plovdiv и Navigator. Интересът ми към учителската професия беше предизвикан от краткосрочната ми работа (по заместване) през 2018 и 2019 г. като учител по професионална подготовка, направление „Електротехника и електроенергетика“ в професионална гимназия „Петър Парчевич“, град Раковски. Ако ме питате по каква програма преподавам, ще е много дълга тема… По-кратко е заглавието на моята класна стая в научи.бг „Работилница за гении!“ …We learn to do things by doing them…. > Дипломи и сертификати - линк -> http://bit.ly/38hKKIQ > Професионални препоръки от хората и организациите, с които съм работил - линк -> http://bit.ly/3caCpHS
Научи повече