Често задавани въпроси

За Научи.бг

Научи.бг е бъдещето на преподаването. Нашата визия е да помогнем на учениците да постигнат пълния си потенциал и да заменим традиционното преподаване с иновативно онлайн обучение.

Платформата е подходяща за ученици, студенти и хора на всякаква възраст, които се нуждаят от помощ при учене или искат да достигнат пълния си потенциал с подкрепата на нашите учители.

Учителите в Научи.бг са посветени студенти и учители, които са експерти в техните респективни предмети. Преди да станат преподаватели на платформата, всеки учител преминава през процес на верифициране на умения и качество.

Научи.бг иска да опрости ученето и да дигитализира остарялата система на преподаване. Ние помагаме на учениците с преподаване съобразено с техните нужди в нашите виртуални класни стаи.

В Научи.бг ще намерите уроци по всички учебни предмети с акцент върху математика, български език и литература и английски език. Ако не намирате предмет, които представлява интерес за вас, моля свържете се с нас.

За частните уроци

По същия начин като традиционното преподаване. Единствената разлика е, че ученикът и учителят са във виртуална стая.

Да, необходим е микрофон, така че да е възможна комуникацията. Но, камерата не е непременно необходима.

Веднага след като преподавателят е одобрил записването и студентът започва записа. Когато сесията приключи, ще получите незабавна питанка къде желаете да съхраните видеозаписа.

Спестявате време и разходи за път. С възможността за запис, урокът може да бъде преговарян отново по всяко време. Имате възможност да запазвате и променяте часа си по всяко време.

Продължителността да един урок може да бъде 45 или 90 минути.

Можете да споделяте файлове, да използвате чат, а дигиталната бяла дъска ви позволява да работите заедно. Споделянето на екран и записа на сесия са също възможни.

Когато сте във виртуалната класна стая, отидете в чата и натиснете "Повече". След това изберете "Сподели файл в срещата".

Цени

Цената на урок варира от 15лв. до 25лв. Нашата цел е всеки клиент да намери перфектното съотношение цена-качество за себе си.

В Научи.бг има различни членски планове, които са подходящи за всеки. Изпратете запитване към нас, а ние ще намерим най-подходящия за вас.

Следните защитени методи на плащане са налични: кредитна или дебитна карта (Visa, Mastercard) и банков превод.

Можете да прекратите членството си по всяко време като се свържете с нас на info@nauchi.bg (най-късно 7 дни преди подновяване).

Отидете на началната страница, изберете предмет и учител и заявете първи урок. Можете да избирата от всички предмети и свободни часове.

Двете основни неща са броя на сесиите и продължителността. Планът, който ще ви подхожда зависи от вашите конкретни цели и специфичен случай.

Стани учител

За да сте преподавател на платформата е необходимо да сте пълнолетни и да имате професионални умения във вашата сфера.

Необходимо е да се регистрирате и да кандидатствате през формата, която може да намерите на страницата "Стани учител".

Като учител на платформата, можете да изкарвате пари като провеждате индивидуални частни уроци или такива в група.

След като получим вашата кандидатура, екипът ни ще оцени предоставената информация и при нужда ще изиска допълнителна такава. Когато всичко е наред, ще получите имейл с допълнителна информация и линк за среща, в която ще отговорим на ваши въпроси и ще оценим професионалните Ви умения.

Можете да работите отвсякъде и по всяко време, пестейки от транспорт. В допълнение, ставате част от голяма общност докато дигиталните функционалности подсигуряват приятни и ангажиращи преподавателски сесии.

Вашето възнаграждение варира между 12 и 20лв за 45 минути урок. Т.к. ние се стремим да имате постоянен поток от клиенти, вашето възнаграждение за месеца зависи главно от вашата наличност за платформата.

Работите като учител на свободна професия на платформата и получавате почасово възнаграждение. Въпреки това не сте обвързани с договор. Необходимо е да декларирате доходите си през платформата пред необходимите институции в съотнветната държава, в която живеете.

Сигурност

Вашите данни се съхраняват анонимно на защитен сървър. Използват се, за да подобрят преживяването Ви на платформата. Данните за плащане се провеждат по защитена SSL връзка.

Децата имат контакт само с официални и проверени преподаватели на платформата. Модераторите на платформата следят чатове и сесии за необичайно и подозрително поведение. Освен ако лична информацията не бъде споделена от детето или родителя, никой не може да я достъпи отвън.

Плащанията на платформата се обработват от нашите партньори Stripe, които са едни от най-надеждните и защитени доставчици на оналйн плащания в света.

Други

Най-добрият начин да се свържете с нас е да ни изпратите съобщение чрез контактната формата на сайта или на имейл info@nauchi.bg

Ако желаете да изтриете профила си включително и всички данни за вас, моля свържете се с нас чрез контактната форма или на имейл и ние ще се погрижим.

Ако желаете да кандидатствате за позиция в Научи.бг или просто да допринесете с нови и свежи идеи, най-добрият начин е да се свържете с нас чрез контактната форма или на имейл. Очакваме вашите идеи и кандидатури!

Kандидатствайте сега
и започнете да обучавате!

Kандидатствайте и получете безплатна реклама
и достъп до всичките ни ученици.