Профилна снимка

Български език и литература

Обичам учениците си и се старая по разбираем начин да разясня учебния материал. За мен българският език и литература са не само учебен предмет, а начин да усъвършенстваме нашия изказ, да бъдем убедителни и успешни в общуването си с околните.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Радка Трашлиева ›
Профилна снимка

Начален учител

Уроците могат да станат лесни, ако някой ти ги обясни просто и ясно. Аз вярвам, че с подходящия набор от материали в комбинация с добър учител и постоянство на ученика се получава перфектната формула за отлични резултати. Начален учител съм. Завършила съм ЮЗУ „Неофит Рилски“,гр. Благоевград, специалност Предучилищна и начална училищна педагогика. Предлагам предучилищна подготовка по следните направления: български език и литература, математика и околен свят. С учениците от първи до четвърти клас работим по български език и литература, математика, родинознание, човекът и обществото, човекът и природата . Подготвям и ученици за НВО в четвърти клас. Надявам се , че моите уроците ще допринесат за по-добрата концентрация на Вашето дете. Умея да провокирам детското любопитство и любознателност, мотивирайки и задържайки вниманието и интереса на децата, така че те да усвоят или затвърдят своите знания. Предизвиквам в учениците интерес към уроците и желание за учене. Намирам правилния подход в общуването с децата и успявам да открия индивидуалните способности и нужди на всяко дете. По време на уроците, които предлагам, с Вашето дете ще следим темите от училищната програма,ще разясня неусвоения материал, ще пишем домашни, ще учим уроците за деня, съобразявайки се с неговите индивидуални особености и потребности.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Стела Славова ›
Профилна снимка

Химия

Притежава над 10 години педагогически стаж има индивидуален подход към ученика и изгражда мотивация към ученето и любов към предмета "Химия". Успешно подготвя кандидат-студенти в МУ и другите ВУЗ-ния, за които се изисква подготовка по Химия. Успешно работи с платформите на Khan Academy, Shkolo и други. Вие желаете да имате отлични резултати по Химия, или да станете медик, фармацевт, ортодонт, лаборант? -това е Вашия учител. Може да пишете на е-mail: vyara_yankulska@abv.bg или v.yankulska@gmail.com Успех!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Вяра Янкулска ›
Профилна снимка

Друго

Здравейте! Аз съм учител по български език за чужденци. Уроците по български език за чужденци са подходящи за всеки, който е любопитен и иска да научи повече за България; за всеки, който обича да учи чужди езици; за чужденци, които живеят в България и имат нужда от помощ, за да се интегрират по-лесно в средата; за българи, родени извън България, за които българският е втори език и искат да го изучават като чужд. Темите и текстовете от уроците дават възможност за изграждане на езикова компетентност, необходима на обучаемия да действа в българска среда. Съдържа информация относно бита и културата на българина – празници, храна, напитки, работно време, точност, подаръци... Уроците са на комуникативен принцип – усвояване на езикови структури чрез диалози (общуване), с приоритет на устната реч. Граматиката е от функционална гледна точка. Тренира се изразяването на определени комуникативни намерения (молба, съгласие, несъгласие с чуждо мнение, извинение и др.) Предвидени са игрови упражнения. За тези, които желаят по-задълбочени познания, уроците са различни. Те представят граматични, лексикални и комуникативни знания и умения в усвояването на българския език като чужд. Те също дават социокултурна информация за България.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Лилия Ненчева ›
Профилна снимка

Английски език

Работя като начален учител от 2013 г., но имам чувството, че съм го правила цял живот. Английския език е голяма моя страст, още от ранна детска възраст. Прекарах почти 6 години във Великобритания, което така да се каже ми "развърза езика" и ми помогна да затвърдя знанията си и да мисля на чужд език. И до днес продължавам да чета книги на английски и да се уча. Харесва ми да обяснявам на децата по различен и интересен начин. Използвам допълнителни материали и ресурси, за да бъде интересен урокът, който преподавам. Много държа на граматиката, като се стремя да бъде поднесена по разбираем начин.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Калина Игнатова ›
Профилна снимка

Химия

Първата стъпка към успешна подготовка е взаимното доверие на обучител и обучаем. С добра мотивация се включват скритите възможности за овладяване на знания. Вярвам, че с постоянство всеки ученик може да разбере и най-трудния материал и да се справи с всяка поставена задача.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Недялка Куклева ›
Профилна снимка

Коучинг и кариера

Привет! Моето име е Лилия – мислещ и любопитен човек, който обича да съчетава практика и теория, икономика и психология, вече 15 години в българска и международна работна среда. Развивайки своята кариера имах възможност да придобия редица практични умения като писане на резюме и мотивационно писмо, създаване на профили в социалните мрежи, представяне на интервю за работа, колко е важно да се развиваш като личност наред с изграждането на професионална кариера. (И още много други интересни въпроси, но тях ги има описани в моята автобиография :) Силният ми интерес към темите за развитие и подобрение на работните процеси, ме отведе към настоящата ми магистърска програма по "Организационна и социална психология”, с фокус в областта на човешките ресурси. Ако и ти си любопитна личност като мен и искаш да научиш повече как изглежда реалната работна среда, как да сте си взаимно полезни в нея или просто някой откровено да върне обратна връзка за твоята кандидатура, ще се радвам да бъда полезна и да предам наученото нататък.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Лилия Божинова ›
Профилна снимка

Испански език

Аз съм учител по испански език , обожавам работата си, а най-ценната награда за мен са постиженията на моите ученици. Смятам, че създаването на позитивна и мотивираща среда е от изключително значение за процеса на обучение. Винаги съобразявам подхода с индивидуалните особености на всеки ученик. Имам опит с различни възрастови групи, както присъствено, така и онлайн. Очаквам ви!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Силвия Софиянска ›
Профилна снимка

География

Имам 8 години стаж като учител по география и биология. Вярвам, че мога да накарам всяко дете да се влюби в науката. Използвам иновативни методи и подходи, като например легомоделиране, а контролните работи освен научно издържани са и под формата на комикси.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Теодора Димитрова ›
Профилна снимка

Български език и литература

Преподавам английски език и български език от 17 години. Обичам да предавам знанията си на моите ученици. Вярвам, че работя с усърдие и винаги се опитвам да им вдъхна увереност и спокойствие. Ключът към успеха е учениците да бъдат сигурни в способностите си и убедени в качествата си.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Недялка Василева ›
Профилна снимка

Български език и литература

Привет, млади хора! Казвам се Петя Динева и съм педагог, детски учител и начален учител. Имам дългогодишен опит с деца и от различни малцинствени групи, както в държавни ДГ и училища, така и в частни такива. Работила съм и индивидуално с деца от аутистичния спектър около две години като ресурсен учител, преподавайки по всички учебни предмети до 4- ти клас, включително. За мен най- важни са приятелската атмосфера, взаимното уважение и доверие, развиване на личните заложби и таланти. Оттам: целият учебно- образователен процес става и тонизиращ, и стимулиращ! А, както е в Педагогика: " Наличието на един талант, обуславя и много други такива!" Изключително съм за индивидуалния подход към всяко дете. Идеята и призванието ми са да провокирам, изградя и утвърдя увереност в собствените възможности на детето, самостоятелност и мотивация за развитие и реализация. Знанието е приказен път, по който с всяко дете пишем собствена, чудна история! С удоволствие бих помогнала на младия човек да се потопи в света на грамотността и познанието! Добрият изказ, красивата реч, грамотният почерк, ерудицията, възпитанието са непреходни!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Петя Динева ›
Профилна снимка

Английски език

Мисля,че часовете ми са интересни, защото тренирам всички необходими езикови умения на своите курсисти и им помагам да станат все по-уверени в употребата на езика. Моята задача е да поднеса интересно граматиката и да създам умения за обогатяване на речниковия запас на курсистите. Винаги създавам спокойна и приятна атмосфера за работа, дори в забързаното ежедневие и предразполагам обучаемия да се отпусне и даде най-доброто от себе си- както при малките деца, така и при по-големите юноши и работещите хора.Имам огромен опит от обучение на деца от различни възрастови групи и големи работещи хора.Подготвяла съм мои ученици дълги години за международните сертификати на Кембридж, както и в общ или специализиран английски.Обичам работата с хората и комуникацията на английски и най-вече да видя, как хората стават независими и уверени в използването на езика.Това е моята скромна задача и тя ме кара да дам най-доброто от себе си за благото на обучаемия.Ще се радвам да споделя своите знания и умения с още много хора. В заключение бих казала, никога не е късно да учим език, този процес винаги ни обогатява и отваря много врати и възможности както за по-добра реализация, така и за по-добри резултати в училище.Смело напред-науката е слънце, както се пееше в една българска вечна песен.Нека продължим традицията и знанието да ни вдъхновява!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Биянка Тодорова ›
Профилна снимка

Здравейте! Завършвайки немска филология с профил "Педагогика" в Софийски университет и преди това Немска езикова гимназия "Бертолт Брехт" в гр. Пазарджик, бих искала да предам знанията си по немски език на всички, които имат нужда от научаване, подобряване или затвърждаване на уменията по езика. Обожавам работата с деца и възрастни хора и с удоволствие преподавам, като се стремя да поднасям материала по разбираем и лесен начин. Имам 15 години опит в използването на езика, както корпоративна среда, така и в преподавателска дейност. Методите ми на работа са индивидуални, спрямо човека отсреща. Обичам да работя с конкретни примери, различен контекст, “мнемоника”- метод за научавате на думи чрез асоциации, повтаряне, (за да се научат думите например) и още други. Ще се радвам да работим заедно и да вървим напред в научаването на изика!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Цветомира Илиева ›
Профилна снимка

Казвам се Стелина Николова и съм начален учител в столично училище. Предлагам частни уроци, за ученици в начален етап на своето образование, по БЕЛ, математика и английски език. Имам индивидуален подход според нуждите на всеки ученик. За мен е важно да бъда наистина от полза на подрастващите. Намирам се в Младост 3. Телефон за контакт: 0895117242 (можете да се свържете с мен и през платформата Viber)

Опит: над 10 г.

Научи повече от Стелина Николова ›
Профилна снимка

Английски език

Здравейте! Казвам се Венелина и преподавам частни уроци по английски език и история от четири години. Завършила съм хуманитарна паралелка със засилено изучаване на езика, имам множество награди от състезания и олимпиади. Имам успешно издържан Еразъм езиков тест. В момента уча педагогическа специалност. Ще се се радвам да помогна! Времетраенето на уроците е 40 минути, а цената е 12 лева. Очаквам Ви!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Venelina Angelova ›
Профилна снимка

Математика

Казвам се Ива Иванова и съм на 24 години от град Плевен. Завърших Математическа гимназия "Гео Милев" през 2019 година с национална диплома и съответно пълна шестица от матурата по математика. Участвала съм и в множество състезания, конкурси, олимпиади и извънкласни дейности в областта на математиката и съответно имам доста голям опит там. В случай, че ми бъде предоставен точен проблем, материал или задача, смятам, че бих била полезна на ученици от всякаква възраст и ниво. Обясняването и решаването на задачи и изпити е нещо, което обичам да правя отдавна. Мога да подготвя и за явяване на НВО или ДЗИ. В Американския университет в България също се справях отлично, придобих и опит като асистент по Математически анализ I и II в продължение на два семестъра. Там водих и упражненията всяка седмица. Анализът беше най-силната ми област, но мога да помогна и по дисциплини като алгебра, статистика и диференциални уравнения.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Ива Иванова ›
Профилна снимка

Английски език

Предлагам уроци по английски, италиански и испански за деца и възрастни с фокус върху конкретни цели - подготовка за изпити за сертификати, работа, разговорно владеене на език и други. Имам дългогодишен опит в преподаване на чужди езици (английски, италиански, испански) както и на български за чужденци в група или самостоятелно. Освен това имам работен опит в различни международни компании, така че съм наясно какво е необходимо за владеене на един език на работно ниво. В тази връзка мога да съм полезна на хора, които искат да подобрят езиковите си умения, за да се чувстват уверени, че могат да комуникират успешно на чужд език в работата си. Всички уроци са съобразени с конкретните нужди на ученика и могат да бъдат фокусирани върху различни аспекти: - лексика и граматика; - разговорно владеене на език; - допълнителна помощ към учебния материал в училище; - подготовка за различни изпити за сертификати (TOEFL, C1 Advanced, IELTS, DELE, CELI); - общуване в бизнес среда / подготовка за интервю за работа. Езиците отварят врати към нови светове и ще се радвам да ви помогна по пътя към тях. Свържете се с мен за пробен урок, за да добиете представа за моите методи и да прецените дали аз съм Вашият учител!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Лиляна Чернин ›
Профилна снимка

Английски език

Здравейте, казвам се Лидия и съм Вашия преподавател по английски език, който ще Ви помогне да забравите притеснението и да се впуснете в изучаването на един от най-говоримите езици в света. С повече от 5 години опит с индивидуални и групови уроци и с Бакалавър по туризъм в чужбина, знам какво е да започнете от нулата и какви стъпки трябва да се предприемат, за да минете на следващото ниво. Старая се да представям материала по интересен за Вас начин като подбирам упражнения и домашни, които са тясно свързани с Вашите цели. Смятам, че като говорим за теми, които Ви интересуват, ще Ви е забавно и по-лесно ще попивате информацията. Предлагам уроци на деца и възрастни на всички нива от А1 до С1, като наблягам на говоренето и произношението, защото за мен е важно да се упражнявате и да свикнете да мислите на английски. Ако търсите някой, който ще се вслуша във Вашите нужди и ще пригоди материала към Вашето ниво и темпо, свържете се с мен и ще изготвим план за Вашето обучение. Очаквам с нетърпение да се впуснем в това приключение заедно!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Лидия Владева ›
Профилна снимка

Английски език

Всеотдаен учител по английски език с над 15 години опит в преподаването на уроци на широк кръг ученици с различен културен произход, със способност да разпознава и отстранява индивидуалните пропуски в обучението в класна стая, ориентирана към ученика. Ефективен преподавател с богат опит в изнасянето на уроци, предоставянето на информация, прозрения и опит за подобряване на резултатите на учениците и колегите, както и използването на творчество и новаторство за разработване на увлекателни и забавни планове на уроци, които държат учениците в напрежение и ги мотивират да учат. Демонстриране на опит в създаването на цифрови файлове за различни образователни цели и събития. Онлайн уроци по Английски индивидуално или на групи за всички нива от А1 до С2 по системите на National Geographic - LIFE/ OUTCOMES/ CLOSE-UP/ EXPLORE и по системите на Oxford University Press - ENGLISH FILE/NEW ENGLISH FILE and INTERNATIONAL EXPRESS, както и по STRAIGHT FORWARD, TRAVELLER и други системи по желание и избор и според професионалната ориентация. Преподавам и на деца и юноши по системите FAIRYLAND, ENGLISH ADVENTURE, FLY HIGH, SPEED UP, FAMILY AND FRIENDS, SUPERMINDS, ENGLISH IN MIND, NEW DIRECTIONS. Цена за един час от 60 мин минимум - по договаряне. Сертифициран учител по Английски по TESOL и TEYL с над 10 годишна практика. Подготвям и за Cambridge English tests за следване в университети в UK, Ireland, USA, Canada, Australia, New Zealand, India, Singapore, Egypt, Jordan, South Africa, the Netherlands, Germany and Spain, както и за работа. Уроците по Английски ще се провеждат онлайн чрез Skype или Viber или Google Meet или Vedamo или Hangouts в удобно за вас време. Аз съм учител, ориентиран към учениците, който вярва във важността на ефективната комуникация, уважението към разнообразието и необходимостта от иновативност. Опитвам се да науча учениците си, че образованието не е само формално обучение, но и неформално обучение. Искам те да се превърнат в ученици през целия живот и да работят върху собствения си потенциал, както и да изпитват удоволствие от ученето.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Veta Anton ›
Профилна снимка

Немски език

Частни уроци по Немски език за ученици от прогимназиален и гимназиален етап. Нива: от А1 до B2. Работя по утвърдените от МОН програми по чужд език за интензивно и неинтензивно изучаване в първи и втори гимназиален етап. Започнах да изучавам немски език в пети клас, продължих по-интензивно в осми клас. Разполагам с два сертификата за владеене на езика език на ниво C1 и квалификация за преподавател. Притежавам умения за използване на ИКТ в образованието. Работя с Microsoft Teams, Zoom и Moodle, като мога да създавам и компютърни упражнения с помощта на специализирана програма. Имам опит в преподаване на ученици от гимназиален етап с първи и втори чужд език, придобит в СМГ „Паисий Хилендарски“ и СГСАГ „Христо Ботев“, както и на прогимназиален етап от 108 СУ, София . Държа на учениците, но и изисквам от тях. Приемам работата си като предизвикателство и удоволствие. Не се колебайте да се свържете с мене, ако проявявате интерес!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Александър Тотев ›
Профилна снимка

Български език и литература

"Вярвам в теб!" е мотото, с което посрещам всяко дете. (Защо смятам така, преди да съм го/я опознала, пояснявам при първа среща :) ) Другите съществени неща, които смятам че са изключително важни за успешен учебен процес са: постигането на взаимно доверие и усещане за приятелска подкрепа, наравно с педагогическата. Вече почти 5 години постигаме успехи с учениците ми и за мен е истинско щастие да видя как гори пламъчето на знанието в тях и как мечтаят за нови успехи и върхове! Ще се радвам да сме благополучен и ефикасен екип и с ТЕБ!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Пламена Пеева ›