Частни учители: Всички

Начален учител
Уроците могат да станат лесни, ако някой ти ги обясни просто и ясно. Аз вярвам, че с подходящия набор от материали в комбинация с добър учител и постоянство на ученика се получава перфектната формула за отлични резултати. Начален учител съм. Завършила съм ЮЗУ „Неофит Рилски“,гр. Благоевград, специалност Предучилищна и начална училищна педагогика. Предлагам предучилищна подготовка по следните направления: български език и литература, математика и околен свят. С учениците от първи до четвърти клас работим по български език и литература, математика, родинознание, човекът и обществото, човекът и природата . Подготвям и ученици за НВО в четвърти клас. Надявам се , че моите уроците ще допринесат за по-добрата концентрация на Вашето дете. Умея да провокирам детското любопитство и любознателност, мотивирайки и задържайки вниманието и интереса на децата, така че те да усвоят или затвърдят своите знания. Предизвиквам в учениците интерес към уроците и желание за учене. Намирам правилния подход в общуването с децата и успявам да открия индивидуалните способности и нужди на всяко дете. По време на уроците, които предлагам, с Вашето дете ще следим темите от училищната програма,ще разясня неусвоения материал, ще пишем домашни, ще учим уроците за деня, съобразявайки се с неговите индивидуални особености и потребности.
Години опит: над 10
Специалност: НВО, 4 клас
Вземи урок от Стела Славова
Друго
Здравейте! Аз съм учител по български език за чужденци. Уроците по български език за чужденци са подходящи за всеки, който е любопитен и иска да научи повече за България; за всеки, който обича да учи чужди езици; за чужденци, които живеят в България и имат нужда от помощ, за да се интегрират по-лесно в средата; за българи, родени извън България, за които българският е втори език и искат да го изучават като чужд. Темите и текстовете от уроците дават възможност за изграждане на езикова компетентност, необходима на обучаемия да действа в българска среда. Съдържа информация относно бита и културата на българина – празници, храна, напитки, работно време, точност, подаръци... Уроците са на комуникативен принцип – усвояване на езикови структури чрез диалози (общуване), с приоритет на устната реч. Граматиката е от функционална гледна точка. Тренира се изразяването на определени комуникативни намерения (молба, съгласие, несъгласие с чуждо мнение, извинение и др.) Предвидени са игрови упражнения. За тези, които желаят по-задълбочени познания, уроците са различни. Те представят граматични, лексикални и комуникативни знания и умения в усвояването на българския език като чужд. Те също дават социокултурна информация за България.
Години опит: до 1
Вземи урок от Лилия Ненчева
Коучинг и кариера
NOTE: За запазване на свободен час, моля изпратете запитване. *** Привет! Моето име е Лилия – мислещ и любопитен човек, който обича да съчетава практика и теория, икономика и психология, вече 15 години в българска и международна работна среда. Развивайки своята кариера имах възможност да придобия редица практични умения като писане на резюме и мотивационно писмо, създаване на профили в социалните мрежи, представяне на интервю за работа, колко е важно да се развиваш като личност наред с изграждането на професионална кариера. (И още много други интересни въпроси, но тях ги има описани в моята автобиография :) Силният ми интерес към темите за развитие и подобрение на работните процеси, ме отведе към настоящата ми магистърска програма по "Организационна и социална психология”, с фокус в областта на човешките ресурси. Ако и ти си любопитна личност като мен и искаш да научиш повече как изглежда реалната работна среда, как да сте си взаимно полезни в нея или просто някой откровено да върне обратна връзка за твоята кандидатура, ще се радвам да бъда полезна и да предам наученото нататък.
Години опит: над 10
Специалност: Мога да окажа съдействие при загуба на мотивация и фокус, нужда от второ лице, с когото съвместно да се обсъждат идеи и конкретни стъпки, които да доведат до управление на учебен процес, вземане на изпит, кандидатстване за работа.
Вземи урок от Лилия Божинова
История
До този момент имам 7 години опит в преподавателската професия, а от 6 години давам уроци по история на ученици от прогимназия и гимназия и на деца в 3 и 4 клас, изучаващи предмета Човекът и обществото. Смятам,че моя предмет развива отлично критическо мислене към историческите проблеми, не само в миналото, но и в днешните времена. Основните методи на преподаване,които използвам са научноизследователски,брейнсторминг. провокация на мисленето чрез четене на различни извори от историческата епоха. Прилагам различни упражнения за извличане на основна информация, обобщение и оценка на исторически събития и процеси Ако обичате историята, но не харесвате безкрайните дари и сухо представения материал, свържете се с мен!
Години опит: 3 до 10
Специалност: Матури по история, кандидатстване след 5 и 7 клас в НГДЕК.
Вземи урок от Габриела Талева
Английски
Да преподавам и да виждам напредъка на моите ученици е истинската радост за мен в работата. От завършването си през 1997г активно преподавам английски. Между 1998 и 2003 работих в ШУ "Еп. К. Преславски" и във ВСУ "Черноризец Храбър", Варна. След това продължих в собствен езиков център. Фокусирам се върху преподаване за сертификати - IELTS, TOEFL, Cambridge B2, C1, C2. В ШУ "Еп. К. Преславски" - Шумен бях редовен асистент в катедрата по Английска и Немска филология. Водих различни дисциплини от "Практически английски" на студентите по Английска филология - най-често Translation from Bulgarian to English и Effective Written Practice. Освен това преподавах семинарните упражнения по История на английската литература. Основният период, в който работих, е Викторианска и най-нова литература, но се случи така, че две академични години замествах колегата по Стара и Средновековна литература, така че имам добър поглед над всички периоди. В същия университет бях защитила магистратурата си с теза върху поезията на Лорд Байрон. Часовете с мен са удоволствие за учениците и студентите ми. Всеки напредва със собствена стъпка и това е основа на взаимното удовлетворение от работата ни. Опитайте, нека се запознаем и ще прецените за себе си. Очаквам ви!
Години опит: над 10
Специалност: IELTS, TOEFL, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency
Вземи урок от Мария Колева
Математика
От няколко години давам частни уроци на ученици от 5 - 12клас. Аз съм млад, креативен, търпелив и приятелски настроен към всеки ученил ( разбира се изисквам от ученика сериозно отношение към мен и предмета ми) подготвям ученици за НВО и ДЗИ. През изминалата учебна година имам 3-ма седмокласника с резултат на НВО - 5,50. 2-ма 12-ка с успех на ДЗИ - 5,60 и 5,75. Математиката е ключът към всичко, тя ни помага да развиваме своята логика , тя ни учи на последователност и търпение. Темпото ми на работа е спрямо нивото на ученика. Старая се да обеснявам и развивам всеки урок, показвайки и обяснявайки всички видове задачи от всеки урок. Ако мислители, че съм полезен на вашето дете ще се радвам да се свържете с мен. Моля преди да запазите час се свържете с мен по телефона: 0892976183, или на email : cvetimok@abv.bg
Години опит: 3 до 10
Специалност: СМГ, НПМГ, Състезания, Паралелки с профил математика
Вземи урок от Леонардо Иванов
Математика
Здравейте, досегашната ми работа не е била свързана с преподаване, освен на собствените ми деца - близначки на 12 години, но натрупания ми 21 годишен стаж в работа, винаги е бил свързан с комуникация с хора на всякаква възраст- старая се да разбера насрещната страна и да се поставя на нейно място, за да съм полезна на 100%. Сигурна съм че мога да помогна на всички деца от 1-ви до 6 клас. По български език и на по- горни класове. Изключително съм търпелива и работата ми е свършена, когато има напредък, удовлетворение от човека срещу мен и се разделяме с усмивка. За да върви комуникация между двама души е необходимо, те да се чувстват спокойни и на "своето място" така ще получат необходимите знания , които ще надграждат занапред- смятам, че постигам това при децата с усмивка и заинтересованост от това как е преминал деня, урока в училище и как желае да протече предстоящия урок. Обръщението ми ще бъде просто "Здравейте, казвам се Надя..." За довиждане ще си кажем " До следващия път мили мои..."
Специалност: НВО
Вземи урок от Надежда Филипова
Математика
Преподавам на деца повече от 10 години. Смятам, че всеки обучаем заслужава индивидуален подход и внимателно отношение. Мога да представя сложен материал в доступна и интересна форма. МАТЕМАТИКА: за ученици 1-5 клас - основно развиване на логическо мислене, състезателна математика, помощ в освояване на училищен материал; за ученици 6-7 клас - помощ в освояване на училищен материал, решение на задачки на по-високо ниво, подготовка за НВО. РУСКИ ЕЗИК: Това е родния ми език. Ще помогна на всеки желаещ да го научи. Работя с деца и възрастни по индивидуална програма за всеки, съобразена с нивото и пожеланията на обучаемия. Разговорен език, граматика, четене на руска литература. При необходимост ще подготвя за изпити за подтвърждаване на опеделено ниво по руски език. С удоволствие ще Ви помогна!
Години опит: над 10
Специалност: НВО 7 клас по математика, математически състезания и олимпиади, изпити ТРКИ по руски език
Вземи урок от Алла Менделева