Частни учители: Всички

Друго
Здравейте! Аз съм учител по български език за чужденци. Уроците по български език за чужденци са подходящи за всеки, който е любопитен и иска да научи повече за България; за всеки, който обича да учи чужди езици; за чужденци, които живеят в България и имат нужда от помощ, за да се интегрират по-лесно в средата; за българи, родени извън България, за които българският е втори език и искат да го изучават като чужд. Темите и текстовете от уроците дават възможност за изграждане на езикова компетентност, необходима на обучаемия да действа в българска среда. Съдържа информация относно бита и културата на българина – празници, храна, напитки, работно време, точност, подаръци... Уроците са на комуникативен принцип – усвояване на езикови структури чрез диалози (общуване), с приоритет на устната реч. Граматиката е от функционална гледна точка. Тренира се изразяването на определени комуникативни намерения (молба, съгласие, несъгласие с чуждо мнение, извинение и др.) Предвидени са игрови упражнения. За тези, които желаят по-задълбочени познания, уроците са различни. Те представят граматични, лексикални и комуникативни знания и умения в усвояването на българския език като чужд. Те също дават социокултурна информация за България.
Години опит: до 1
Вземи урок от Лилия Ненчева
Коучинг и кариера
Привет! Моето име е Лилия – мислещ и любопитен човек, който обича да съчетава практика и теория, икономика и психология, вече 14 години в българска и международна работна среда. Развивайки своята кариера имах възможност да придобия редица практични умения като писане на резюме и мотивационно писмо, създаване на профили в социалните мрежи, представяне на интервю за работа, колко е важно да се развиваш като личност наред с изграждането на професионална кариера. (И още много други интересни въпроси, но тях ги има описани в моята автобиография :) Силният ми интерес към темите за развитие и подобрение на работните процеси, ме отведе към настоящата ми магистърска програма по "Организационна и социална психология”, с фокус в областта на човешките ресурси. Ако и ти си любопитна личност като мен и искаш да научиш повече как изглежда реалната работна среда, как да сте си взаимно полезни в нея или просто някой откровено да върне обратна връзка за твоята кандидатура, ще се радвам да бъда полезна и да предам наученото нататък.
Години опит: над 10
Специалност: Мога да окажа съдействие при загуба на мотивация и фокус, нужда от второ лице, с когото съвместно да се обсъждат идеи и конкретни стъпки, които да доведат до управление на учебен процес, вземане на изпит, кандидатстване за работа.
Вземи урок от Лилия Божинова
Английски
Изключително амбициозен и мотивиран за успехи в професионалната сфера преподавател съм и умея да вдъхновявам хората около себе си.Сработвам се изключително добре с деца и възрастни поради индивидуалния подход и дружелюбното отношение към тях.Работя най-благополучно с деца от 1-8 кл. и възрастни от нива А1-B2.Трудът ми е признат на национално и международно ниво, като най-значимите за мен постижения са "Учител на годината 2019","Неофит Рилски 2020","Най-отдаден учител 2021" от Cambridge university и "Иноватори на годината" от Council of Innovations of Finland.Обичам да напомням на учениците си, че английският език е пътят към успеха им в бъдеще. Много често в обучението на учениците използвам метода на играта след усвоените нови знания, защото от практиката си съм се убедила, че действа мотивиращо,разтоварващо,интересно и забавно и състезателно и нахъсващо за включване и на по-слабите ученици в учебния процес.Използвам много интерактивни ресурси, както и разработвам мои според нуждите на урока. "Пътят на успеха започва с мен" ;)
Години опит: над 10
Вземи урок от Айтен Кязимова
Немски
Казвам се Димитрина Димитрова и съм завършила Немска и Славянска филология в Баварския университет Юлиус Максимилиан, град Вюрцбург, Федерална република Германия/ Julius-Maximilians-Universität Würzburg. Разполагам с преподавателски опит в следните учебни заведения: Университет Вюрцбург, Народно читалище Швебиш Гмюнд, Езиков център Deutsch erleben, гр. Пловдив, Средно общообразователно училище Петерсберг, Нордхаузен, Федерална Република Германия, СУ ,,Св. Патриарх Евтимий" гр. Пловдив, Частна профилирана гиназия Класик гр. Пловдив. Учител съм с опит както в българската, така и в немската държавна образователна система. Преподавам всички нива на езиково обучение по Общата Европейска езикова рамка.Учебниците, по които работя, са учебници, по които в момента се преподава в Германия немски език като чужд език, именно затова моите уроци са изцяло насочени към усвояването на живия език и професионалната реализация. Разполагам и с учебници от Германия и много др.книжки и материали за по-малките ученици в начален и прогимназиален етап. Като преподавател, който е живял, учил и работил много дълго време в немскоезиична среда, мога да предложа обучение на немски език, което ще бъде изцяло насочено, задълбочено и съобразено спрямо нуждите и целите на обучаемия ученик. Ако искате свободно и умело да убеждавате на немски език, нуждаете се да ползвате немски език в бизнес среда, искате да научите немски език , насочен към професионална реализация, с квалифициран преподавател като мен, Вашите цели могат да бъдат реализирани успешно.
Години опит: 3 до 10
Специалност: DSD, DSH, telc, DTZ
Вземи урок от Димитрина Димитрова