Профилна снимка

Български език и литература

Обичам учениците си и се старая по разбираем начин да разясня учебния материал. За мен българският език и литература са не само учебен предмет, а начин да усъвършенстваме нашия изказ, да бъдем убедителни и успешни в общуването си с околните.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Радка Трашлиева ›
Профилна снимка

Начален учител

Уроците могат да станат лесни, ако някой ти ги обясни просто и ясно. Аз вярвам, че с подходящия набор от материали в комбинация с добър учител и постоянство на ученика се получава перфектната формула за отлични резултати. Начален учител съм. Завършила съм ЮЗУ „Неофит Рилски“,гр. Благоевград, специалност Предучилищна и начална училищна педагогика. Предлагам предучилищна подготовка по следните направления: български език и литература, математика и околен свят. С учениците от първи до четвърти клас работим по български език и литература, математика, родинознание, човекът и обществото, човекът и природата . Подготвям и ученици за НВО в четвърти клас. Надявам се , че моите уроците ще допринесат за по-добрата концентрация на Вашето дете. Умея да провокирам детското любопитство и любознателност, мотивирайки и задържайки вниманието и интереса на децата, така че те да усвоят или затвърдят своите знания. Предизвиквам в учениците интерес към уроците и желание за учене. Намирам правилния подход в общуването с децата и успявам да открия индивидуалните способности и нужди на всяко дете. По време на уроците, които предлагам, с Вашето дете ще следим темите от училищната програма,ще разясня неусвоения материал, ще пишем домашни, ще учим уроците за деня, съобразявайки се с неговите индивидуални особености и потребности.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Стела Славова ›
Профилна снимка

Химия

Притежава над 10 години педагогически стаж има индивидуален подход към ученика и изгражда мотивация към ученето и любов към предмета "Химия". Успешно подготвя кандидат-студенти в МУ и другите ВУЗ-ния, за които се изисква подготовка по Химия. Успешно работи с платформите на Khan Academy, Shkolo и други. Вие желаете да имате отлични резултати по Химия, или да станете медик, фармацевт, ортодонт, лаборант? -това е Вашия учител. Може да пишете на е-mail: vyara_yankulska@abv.bg или v.yankulska@gmail.com Успех!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Вяра Янкулска ›
Профилна снимка

Друго

Здравейте! Аз съм учител по български език за чужденци. Уроците по български език за чужденци са подходящи за всеки, който е любопитен и иска да научи повече за България; за всеки, който обича да учи чужди езици; за чужденци, които живеят в България и имат нужда от помощ, за да се интегрират по-лесно в средата; за българи, родени извън България, за които българският е втори език и искат да го изучават като чужд. Темите и текстовете от уроците дават възможност за изграждане на езикова компетентност, необходима на обучаемия да действа в българска среда. Съдържа информация относно бита и културата на българина – празници, храна, напитки, работно време, точност, подаръци... Уроците са на комуникативен принцип – усвояване на езикови структури чрез диалози (общуване), с приоритет на устната реч. Граматиката е от функционална гледна точка. Тренира се изразяването на определени комуникативни намерения (молба, съгласие, несъгласие с чуждо мнение, извинение и др.) Предвидени са игрови упражнения. За тези, които желаят по-задълбочени познания, уроците са различни. Те представят граматични, лексикални и комуникативни знания и умения в усвояването на българския език като чужд. Те също дават социокултурна информация за България.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Лилия Ненчева ›
Профилна снимка

Английски език

Работя като начален учител от 2013 г., но имам чувството, че съм го правила цял живот. Английския език е голяма моя страст, още от ранна детска възраст. Прекарах почти 6 години във Великобритания, което така да се каже ми "развърза езика" и ми помогна да затвърдя знанията си и да мисля на чужд език. И до днес продължавам да чета книги на английски и да се уча. Харесва ми да обяснявам на децата по различен и интересен начин. Използвам допълнителни материали и ресурси, за да бъде интересен урокът, който преподавам. Много държа на граматиката, като се стремя да бъде поднесена по разбираем начин.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Калина Игнатова ›
Профилна снимка

Химия

Първата стъпка към успешна подготовка е взаимното доверие на обучител и обучаем. С добра мотивация се включват скритите възможности за овладяване на знания. Вярвам, че с постоянство всеки ученик може да разбере и най-трудния материал и да се справи с всяка поставена задача.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Недялка Куклева ›
Профилна снимка

Коучинг и кариера

Привет! Моето име е Лилия – мислещ и любопитен човек, който обича да съчетава практика и теория, икономика и психология, вече 15 години в българска и международна работна среда. Развивайки своята кариера имах възможност да придобия редица практични умения като писане на резюме и мотивационно писмо, създаване на профили в социалните мрежи, представяне на интервю за работа, колко е важно да се развиваш като личност наред с изграждането на професионална кариера. (И още много други интересни въпроси, но тях ги има описани в моята автобиография :) Силният ми интерес към темите за развитие и подобрение на работните процеси, ме отведе към настоящата ми магистърска програма по "Организационна и социална психология”, с фокус в областта на човешките ресурси. Ако и ти си любопитна личност като мен и искаш да научиш повече как изглежда реалната работна среда, как да сте си взаимно полезни в нея или просто някой откровено да върне обратна връзка за твоята кандидатура, ще се радвам да бъда полезна и да предам наученото нататък.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Лилия Божинова ›
Профилна снимка

Испански език

Аз съм учител по испански език , обожавам работата си, а най-ценната награда за мен са постиженията на моите ученици. Смятам, че създаването на позитивна и мотивираща среда е от изключително значение за процеса на обучение. Винаги съобразявам подхода с индивидуалните особености на всеки ученик. Имам опит с различни възрастови групи, както присъствено, така и онлайн. Очаквам ви!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Силвия Софиянска ›
Профилна снимка

География

Имам 8 години стаж като учител по география и биология. Вярвам, че мога да накарам всяко дете да се влюби в науката. Използвам иновативни методи и подходи, като например легомоделиране, а контролните работи освен научно издържани са и под формата на комикси.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Теодора Димитрова ›
Профилна снимка

Български език и литература

Преподавам английски език и български език от 17 години. Обичам да предавам знанията си на моите ученици. Вярвам, че работя с усърдие и винаги се опитвам да им вдъхна увереност и спокойствие. Ключът към успеха е учениците да бъдат сигурни в способностите си и убедени в качествата си.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Недялка Василева ›
Профилна снимка

Немски език

Частни уроци по Немски език за ученици от прогимназиален и гимназиален етап. Нива: от А1 до B2. Работя по утвърдените от МОН програми по чужд език за интензивно и неинтензивно изучаване в първи и втори гимназиален етап. Започнах да изучавам немски език в пети клас, продължих по-интензивно в осми клас. Разполагам с два сертификата за владеене на езика език на ниво C1 и квалификация за преподавател. Притежавам умения за използване на ИКТ в образованието. Работя с Microsoft Teams, Zoom и Moodle, като мога да създавам и компютърни упражнения с помощта на специализирана програма. Имам опит в преподаване на ученици от гимназиален етап с първи и втори чужд език, придобит в СМГ „Паисий Хилендарски“ и СГСАГ „Христо Ботев“, както и на прогимназиален етап от 108 СУ, София . Държа на учениците, но и изисквам от тях. Приемам работата си като предизвикателство и удоволствие. Не се колебайте да се свържете с мене, ако проявявате интерес!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Александър Тотев ›
Профилна снимка

Български език и литература

"Вярвам в теб!" е мотото, с което посрещам всяко дете. (Защо смятам така, преди да съм го/я опознала, пояснявам при първа среща :) ) Другите съществени неща, които смятам че са изключително важни за успешен учебен процес са: постигането на взаимно доверие и усещане за приятелска подкрепа, наравно с педагогическата. Вече почти 5 години постигаме успехи с учениците ми и за мен е истинско щастие да видя как гори пламъчето на знанието в тях и как мечтаят за нови успехи и върхове! Ще се радвам да сме благополучен и ефикасен екип и с ТЕБ!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Пламена Пеева ›
Профилна снимка

Български език и литература

Здравейте, учител съм от 25 години. Работя в най-желаното училище в нашия град и с гордост мога да кажа, че.за поредна година моите ученици са на първо място в областта на НВО по БЕЛ и Математика. Сигуна съм, че ще се сработим и отличните резултати няма да закъснеят.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Веселина Герова ›
Профилна снимка

Български език и литература

Преподавам български език на деца и възрастни чужденци. Ползвам френски и английски език. Занимаваме се присъствено и онлайн. Създавам персонални материали за учениците, тъй като нивото и целите им са различни. Удовлетворена съм, че при всички тях резултатите са много добри. Комуникативността, планирането, спокойствието, индивидуалният подход и отговорното подхождане към материала са ключови в процеса на обучение. Ще се радвам, ако мога да съм полезна и занапред :)

Опит: над 10 г.

Научи повече от Десислава Симеонова ›
Профилна снимка

Математика

Млада и амбициозна учителка съм. Изпитвам голямо удоволетворение работейки с децата и виждайки прогреса, както в работата им по дадения предмет, така и в желанието им за учене и усвояване на нови знания. От 4 години преподавам, като съм се занимавала основно с деца в предучилищна възраст и ученици от начален и прогимназиален курс. Комбинирам забавни и интерактивни уроци, с традиционни и утвърдени методи на преподаване. Смятам, че умея да мотивирам учениците и освен техен преподавател, да бъда и техен приятел. Ако желаете да работим заедно можете да се свържете с мен през email: velinadk@yahoo.com или на тел. 0879447896.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Велина Ковачка ›
Профилна снимка

История

До този момент имам 7 години опит в преподавателската професия, а от 6 години давам уроци по история на ученици от прогимназия и гимназия и на деца в 3 и 4 клас, изучаващи предмета Човекът и обществото. Смятам,че моя предмет развива отлично критическо мислене към историческите проблеми, не само в миналото, но и в днешните времена. Основните методи на преподаване,които използвам са научноизследователски,брейнсторминг. провокация на мисленето чрез четене на различни извори от историческата епоха. Прилагам различни упражнения за извличане на основна информация, обобщение и оценка на исторически събития и процеси Ако обичате историята, но не харесвате безкрайните дари и сухо представения материал, свържете се с мен!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Габриела Талева ›
Профилна снимка

Английски език

Да преподавам и да виждам напредъка на моите ученици е истинската радост за мен в работата. От завършването си през 1997г активно преподавам английски. Между 1998 и 2003 работих в ШУ "Еп. К. Преславски" и във ВСУ "Черноризец Храбър", Варна. След това продължих в собствен езиков център. Фокусирам се върху преподаване за сертификати - IELTS, TOEFL, Cambridge B2, C1, C2. В ШУ "Еп. К. Преславски" - Шумен бях редовен асистент в катедрата по Английска и Немска филология. Водих различни дисциплини от "Практически английски" на студентите по Английска филология - най-често Translation from Bulgarian to English и Effective Written Practice. Освен това преподавах семинарните упражнения по История на английската литература. Основният период, в който работих, е Викторианска и най-нова литература, но се случи така, че две академични години замествах колегата по Стара и Средновековна литература, така че имам добър поглед над всички периоди. В същия университет бях защитила магистратурата си с теза върху поезията на Лорд Байрон. Часовете с мен са удоволствие за учениците и студентите ми. Всеки напредва със собствена стъпка и това е основа на взаимното удовлетворение от работата ни. Опитайте, нека се запознаем и ще прецените за себе си. Очаквам ви!

Опит: над 10 г.

Научи повече от Мария Колева ›
Профилна снимка

Начален учител

Споделете защо вие сте правилният учител за тях? Защото разбирам от работата си и съм готов да помогна с каквото мга на всички ученици! Кои са групите ученици на които най-много можете да помогнете. 1-4 клас Добавете вашите постижения, история и какво най-много харесвате във вашия предмет. - Аз преподавам човекът и природата,харесвам го като предмет защото мисля че трябва да се научим да пазим природата чиста! Разяснете повече за вашите методи на преподаване и как създавате успешна среда за развитие на учениците. Моите методи за преподаване са: - Учениците да пазят тишина - Правят се упражнения за затварждаване на знанията. - Имат домашна работа

Опит: над 10 г.

Научи повече от Дейвид Георгиев ›
Профилна снимка

Английски език

Здравейте. Предлагам уроци по английски език за деца и възрастни за нива (от A1 до C1) в онлайн формат. Завършила съм Американския колеж в София с пълно отличие, като съм изучавала английска литература по международната програма IB. Имам и сертификат за владеене на английски език на най-високо ниво - C2 Cambridge Proficiency English. Обичам да работя с хора, като се старая винаги да обяснявам материала на лесен и разбираем език. Използвам интерактивни методи за обучение - презентации, онлайн игри с учебна цел и видеоклипове.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Antoana Tsekova ›
Профилна снимка

Музика

Всеотдаен учител по музикално изкуство с над 12 години стаж и опит в образователни учреждения. Работя по нов иновативен модел на образование. Исползвам различни педагогически методи. Разработвам своя собствена инициативност и творческого си мислене. Всеобхватно и музикално ранно образование на деца от 8 месеца до 7 години, учене в игрови дейности, развитие на емоционална интелигентност, хуманен подход към ученето.

Опит: над 10 г.

Научи повече от Snezhana Dzhenkova ›
Профилна снимка

Графичен дизайн

В мое лице ще откриете отличен навигатор, нужен за изследването на изключителния свят наречен графичен дизайн. Тласнат от възможността да предавам творческите умения и знания на моите ученици, през 2018 година стартирах своето приключение като преподавател. С вас ще можем да поставим основите на графичния дизайн и да изградим усещане за естетика и правилен подбор. Ще научим графичните програми - нашите съюзници по време на обучението. Ще можете да създавате реклами и илюстрации, както за печат, така и за дигиталното пространство. Очаквам Ви с ентусиазъм и творческо настроение. За връзка: studio.artifox@gmail.com

Опит: над 10 г.

Научи повече от Artifox studio ›