Увеличете учениците си и
доверието към Вас онлайн.

В Научи.бг изграждаме доверието на клиентите у Вас - нашите учители.
А с индивидуална реклама осигуряваме нужния брой ученици за всеки от вас.

Кандидатствай

Какво получавате?

Използвайки Научи.бг Вие получавате предимства и възможности, които дори не сте очаквали.

Индивидуална реклама, която разпространяваме в нашите маркетинг канали.

Работейки само с проверени преподаватели, изграждаме доверието на нашите клиенти у вас.

Графикът в реално време позволява на клиентите ви да запазват час само във времевите периоди, определени от вас. Без досадни съобщения. Без неориентирани обаждания. Без припокриване на часове.

Плащайки онлайн, клиентите ви могат бързо да си запазят урок. Чрез политиките ни за защита на средствата, гарантираме, че няма да останете без заплатен урок. А заедно с международните ни партньори във финансовия сектор, осигуряваме защитата на данните Ви.

За нас е важно вие да успявате. Затова ние анализираме активността на потребителите и обновяваме сайта всеки ден. Така осигуряваме повече клиенти за вас и по-добри резултати ежедневно.

Ние ви помагаме да правите това което обичате легално. С доказани доходи и без притеснения от данъчни проверки. Нашите счетоводители могат да ви помогнат в края на годината за осчетоводяване и разплащане на данъци.

Какво очакваме?

Какви са нашите очаквания когато се присъедните към общността на Научи.бг:

Очакваме от нашите учители да бъдат професионалисти в предмета на обучение и всички права и задължение на платформата да бъдат стриктно спазвани.

Вашето развитие като преподавател да е важно за вас. Очакваме да споделяте и получавате знание от вашите колеги в общността на Научи.бг.

Очакваме вашите методи да са подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали.

Личният подход при всеки ученик е много важен за нас, затова изискваме от нашите учители да се справят във всяка всяка ситуация.

Без скрити такси и предплащане. Не изискваме от вас закупуване на пакети или други услуги предварително. Удържаме между 15-20% комисионна само от направените поръчки. Така ние гарантираме Нашите усилия за Вашия успех.

Какъв е процесът?

1. Кандидатствайте

Първата стъпка е да попълните формата за кандидатстване. Може да направите това като натиснете бутона "Кандидатсвай" по-долу.

2. Одобрение

След преглеждане на вашата кандидатура и одобрение, ще получите имейл с информация как да работите с платформата.

3. Преподавай

Като последно, ще трябва да попълните нужната информация на профила си. Сложете график на вашите уроци и сте готови да започнете да преподавате!

Kандидатствайте сега
и започнете да обучавате!

Kандидатствайте и получете безплатна реклама
и достъп до всичките ни ученици.