Назад

Ирина Димитрова

Имам почти 40 години преподавателски опит, като силни страни за мен са това, че умея да насърчавам моите ученици да постигат успехи. Обяснявам кратко и много ясно. Ако не се разбере от първия път търся друг подход, за да постигна цета си. Затова мои ученици са лауреати на наши и международни конкурси, продължават обучението си в училища по изкуствата и в консерватории в България и чужбина. Най-добра съм в обучението по пиано, пеене и солфеж. Помагам при разчитане и разучаване, както и при изработването на произведенията. Мога да преподавам и по китара, блокфлейта, калимба, както и композиция, хармония и дирижиране. В онлайн обучението съм четвърта година. Работила съм и работя с ученици от Англия, Белгия, Гармания, Италия и САЩ. Използвам съвременните средства за комуникация и обучение. Моите ученици са и моето вдъхновение, така че ще се радвам да работим заедно.
1 - 4 клас
5 - 7 клас
8 - 12 клас
Студенти
Възрастни
Години опит: над 10 години
Специфични изпити: Подготвям за кандидатстване в училища по изкуствата и консерватория по солфеж и теория на музиката, пеене.
Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство Музикална педагогика
Допълнителни квалификации: Много дипломи за педагогическо майсторство от национални и международни конкурси. Рицар на знанието на Община Варна за изготвяне на музиката към мултимедиен продукт. Диплом за цялостен принос в развитието на Първо основно училище Варна
Ключови думи
пиано
пеене
солфеж
китара
блокфлейта
калимба
музика
дирижиране
композиция

Цена

45 мин. / 40лв.
90 мин. / 80лв.
Няма часове на тази дата