Научи.бг с нов портал за учебни материали! - МатериалиБГ

Както може да се предположи, 1 ноември е една от най-хубавите дати за нас, основателите и преподавателите в Научи.бг, така че беше повече от логично да изберем именно днешния ден за обявяването на един от най-значимите си проекти.

shareImage.png

Щастливи сме да открием официално новата секция на Научи.бг -- МатериалиБГ - навръх Деня на народните будители! А още по-хубаво е, че за него обединихме сили и с партньорите ни в сферата на образованието - УчителвБГ!

Накратко, новата ни секция „МатериалиБГ" е портал за сваляне, купуване и продаване на учебни материали, изготвени от преподаватели за техни колеги. „МатериалиБГ" съдържа тестове, работни листи, информационни плакати, обобщителни инфографики и редица други полезни ресурси, които българските учители могат да свалят и разпечатат за стените на своята класна стая. Всеки от тях може и да създава и качва такива, като по своя преценка има възможност да им постави цена или да ги сподели напълно безплатно.

В разговорите си със стотиците преподаватели, които се включиха или ще се включат в нашите редици, открихме, че достъпът до добре направени материали на български език, които да са в помощ на всеки учител, са малко и трудни за намиране. Почти на всеки педагог се налага сам да изработва такива, което отнема ценно време и в общия случай изисква познания по дизайн. Ето защо преподавателите посрещнаха идеята за новия ни инструмент с огромен ентусиазъм. Там те могат да качват свои творби и да бъдат лесно достъпни.

Ресурсите могат да се сортират по предмет, вид, цена и други критерии, като във всеки момент можете да се обърнете за помощ и допълнителна информация към екипа ни на materiali@nauchi.bg .

Честит празник, скъпи сънародници!