< Назад

Биянка Тодорова

Мисля,че часовете ми са интересни, защото тренирам всички необходими езикови умения на своите курсисти и им помагам да станат все по-уверени в употребата на езика. Моята задача е да поднеса интересно граматиката и да създам умения за обогатяване на речниковия запас на курсистите. Винаги създавам спокойна и приятна атмосфера за работа, дори в забързаното ежедневие и предразполагам обучаемия да се отпусне и даде най-доброто от себе си- както при малките деца, така и при по-големите юноши и работещите хора.Имам огромен опит от обучение на деца от различни възрастови групи и големи работещи хора.Подготвяла съм мои ученици дълги години за международните сертификати на Кембридж, както и в общ или специализиран английски.Обичам работата с хората и комуникацията на английски и най-вече да видя, как хората стават независими и уверени в използването на езика.Това е моята скромна задача и тя ме кара да дам най-доброто от себе си за благото на обучаемия.Ще се радвам да споделя своите знания и умения с още много хора. В заключение бих казала, никога не е късно да учим език, този процес винаги ни обогатява и отваря много врати и възможности както за по-добра реализация, така и за по-добри резултати в училище.Смело напред-науката е слънце, както се пееше в една българска вечна песен.Нека продължим традицията и знанието да ни вдъхновява!
1 - 4 клас
5 - 7 клас
8 - 12 клас
Студенти
Възрастни
Години опит: над 10 години
Специфични изпити: YLE,KET,PET,FCE,CAE,CPE,IELTS,TOEFEL, SAT Подготовка за матура по английски език,олимпиади по английски език, както и за приемни изпити в университета. Работила съм с деца със специфични обучителни потребности като дислекция.
ШУ Епископ константин Преславси Английска и българска филология
Допълнителни квалификации: Самата аз съм се явявала на изпита IELTS general и съм специализирала курс за симултанен превод и съм работила и като устен и писмен преводач години наред. Имам втора специалност българска филология и мога да преподавам български език на чужденци от различни националности -както възрастни така и деца,за да придобият увереност в използването на българския език. Имам няколко награди за доброволец в социалната сфера за обществена дейност.
Педагогическа степен: Да имам и педагогическа квалификация и съм завършила магистрарута
Запазване на урок
Изберете дата